header-simple
singular

INFO

Asociația Simultan este o organizație non-guvernamentală înființată în 2005 de un grup de artiști și practicieni din Timișoara.
Asociația și-a propus dezvoltarea și întreținerea unei platforme dedicată artelor interdisciplinare – proiectelor media emergente, muzicii experimentale și proiectelor audio-vizuale si sonore, raporată la contextul cultural global si formele noi de exprimare, cu accent pe promovare și generare de conținut.
Constituirea unei astfel de structuri a reprezentat un pas important în familiarizarea publicului local cu limbajul noilor media, prezentând anual performance-uri sonore/audiovizuale, concerte de muzică experimentală, proiecții de artă video, expoziții, conferințe și ateliere în care unele teme și metode sunt: eclectism stilistic, relația dintre om și automatizare, reciclare sau teme ecologiste, lirismul sec – digital, fuziunea instrumentelor acustice si electronice, cinema-ul expandat, colajul jovial sonor live, precum și reflectarea asupra valențelor politice ale sunetului.


CONTACT
simultan [at] simultan.org

FACEBOOK
INSTAGRAM


ECHIPA
Levente Kozma, Director artistic
Alin Rotariu, Manager de producție
Florin Fâra, Coordonator programe
Alina Doroș, Comunicare
Raluca Rotariu / Cristina Băldău, Coordonator logistică
Mara Olteanu, Financiar

MEMBRI FONDATORI
Levente Kozma, Huba Antal, Szilárd Szőke, Alin Rotariu, Sorin Vreme

COLABORATORI
Ioana Vreme Moser, Luiza Alecsandru, Sarah Bălăceanu El-Amine, Stefan Tiron, Botond Vajna, Sergiu Sas, Vlad Cadar, Radu Sârbulescu

footer-simple