KRASIS AV PERFORMANCE
18 SEPT. / 21:00
MUZEUL DE TRAMVAIE CORNELIU MIKLOSI


Photo: Pierre Gondard

Dincolo de suprafața realității noastre, încețoșată și fracturată, există un fundal al coexistenței, o țesătură de conexiuni, o mișcare ca o spirală de fire multiple cu moduri de comunicare implicite și inteligibile pentru toate corpurile vii din lume.

Termenul KRASIS provine din greaca veche: acțiunea de a amesteca sau îmbina două sau mai multe lucruri. Lumea este un amestec de materie organică și minerală, conștiințe, mașini și ruine. KRASIS își propune să indice existența unui teren comun pentru conversație – o stare de spirit contemporană care intersectează mai multe puncte de vedere fără a șterge individualitățile. Dimpotrivă – făcând asta, le dezvăluie.

Annabelle Playe este o artistă multidisciplinară. Îi place să exploreze vocea, sunetul, video-ul și scrisul. A studiat canto clasic și compoziție cu Sergio Ortega la Paris. Este soprană și interpretează muzică contemporană. Actualmente muzica ei oscilează între electroacustică, drone și noise. Ea se concentrează pe fizicalitatea sunetului și pe timbru, cu accent pe structura muzicală. Configurația ei live este realizată din instrumente electronice. Concertează în Franța și în străinătate.

Performează alături de Marc Siffert, Alexis Forestier, Hugo Arcier, Alexandra Rădulescu și coregrafii Mylène Benoît și Marcela S. Corvalan. În 2010, a fondat „AnA compagnie”, o companie de producție dedicată proiectelor interdisciplinare. Primele ei albume „Matrice” (2012), „Vaisseaux” (2014) și „Geyser” (2019) au fost publicate sub eticheta DAC Records.

Alexandra Rădulescu este designer de media și interacțiune trăind în Paris (FR).

Proiectează și prototipează lumi narative digitale și experiențe imersive, la intersecția dintre artă media, tehnologie și design de interacțiune, străduindu-se să creeze experiențe concentrate, clare și neaglomerate, dar și jucăușe, evocatoare și care exprimă identitatea. Alexandra face apel la imaginația publicului, la emoțiile și creativitatea sa, adresându-se atenției sale, dar și plăcerii de a-și mișca trupurile.