DJ SET
— 17 SEPT. / 00:00
— ESCAPE UNDERGROUND HUB


photo courtesy of the artist

DJ Ece Özel’ este o artistă versatilă, având o profundă cunoaștere a marginilor excentrice ale muzicii dance. Sunetele ei criptice, imprevizibile și mereu proaspete prind formă în călătorii distinctive, întunecate, dar oarecum strălucitoare.

Își conduce propriile gig-uri și seriile de podcast intitulate „Özel Zevkler”. Până acum, numeroase live acturi și DJ locali și globali au luat parte la seriile ei în diverse cluburi și/sau platforme online. Reprezentând jumătate din casa de discuri independentă Müstesna Records din Istanbul, ea continuă să strălucească pe scena muzicii electronice turcești contemporane.

Ece Özel performează în orașul ei natal de mai bine de un deceniu și este DJ rezident la unul dintre cele mai importante cluburi din oraș, arkaoda. A fost remarcată de platforme internaționale precum Dekmantel, Boiler Room și a susținut seturi în festivaluri sau cluburi precum Renate, Golden Pudel, Salon Des Amateurs, Sameheads, Kaiku, Garage Noord, Rive Rouge, FOLD, Atlas Electronic, Strange Sounds From Beyond, Camp Cosmic, Mutabor, 20/44, K-30 și multe altele.

FACEBOOK / INSTAGRAM / SOUNDCLOUD